Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

We gaan lekker…

16/12/2019

We naderen alweer het einde van het jaar, een mooie tijd om even de tussenbalans op te maken voor wat betreft de waterpolo afdeling:

Veel waterpolo teams hebben voor dit jaar hun laatste competitiewedstrijd gespeeld. Dames 1 speelt komend weekend nog een dubbel en D2, H2 en 3 spelen nog competitie. H2 en H3 zijn nog volop in strijd. Als enige club hebben wij maar liefst 2 heren teams in de Reserve Eredivisie. Hoe trots mogen we dan zijn dat we, op dit moment, dan op de plaatsen 2 en 4 staan in de competitie Γ©n met beide teams nog in de kwartfinales van het ManMeer bekertoernooi vertegenwoordigd zijn. Goed bezig mannen! πŸ’ͺ

Ook bij de jeugd hebben we een paar teams die bovenaan meestrijden.
De combi-teams (Polar Bears/VZC) BJ1 en BJ2 sluiten 2019 af als winterkampioen.
BM1 en DG1 staan 2e. BM1 zit de nummer 1 op de hielen en DG1 heeft een wedstrijd minder gespeeld. Op 11 januari zal het een spannende wedstrijd worden tegen het Ravijn πŸ€½β€β™‚πŸ€½β€β™€.

D1 en H1 zijn door naar kwartfinale KNZB beker πŸ†.

Maar we zitten ook nu niet stil……
Onze internationals Simone van de Kraats, Joanne Koenders en Iris Wolves spelen toernooien in Canada πŸ‡¨πŸ‡¦ en Amerika πŸ‡ΊπŸ‡Έ met Oranje. De mannen van Oranje bereiden zich voor op het EK.

Kas te Riele, Lars ten Broek en Koen Scheepens zijn op dit moment met de Waterpolo Academie Eindhoven op trainingsstage in Boedapest.

Al met al een hele mooie lijst! Trots op deze mooie club!

Peggy van Dommelen