Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Winnaars lotenverkoop De Grote Clubactie

09/04/2018

Afgelopen jaar heeft de jeugd van Polar Bears zowel bij synchroon als bij waterpolo weer hun best gedaan om zoveel mogelijk loten van De Grote Clubactie te verkopen. Een belangrijke actie voor de club om geld bijeen te brengen. Dit jaar heeft de actie uiteindelijk het mooie bedrag van € 1.836,20 opgeleverd voor Polar Bears. Uiteraard een hartelijk dank voor als deze jonge leden die die voor elkaar hebben gekregen en voor alle lotenkopers.

Voor de lotenverkopers die de meeste loten hebben verkocht was er ook een mooie prijs: een goodiebag met o.a. een bioscoopbon. Deze goodiebags zijn inmiddels uitgereikt aan de winnaars. Suzanne van Beek was met 90 verkochte loten de grote winnaar, gevolgd door Elin Steinfort Schaap met 60 loten. Als derde heeft Maud Höppener, de winnaar van vorig jaar, een prijs gewonnen voor de 47 loten die ze heeft verkocht.

We hopen dat onze jeugdleden ook de volgende Grote Clubactie weer veel loten gaan verkopen.

 

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com