Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Winnend weekend voor Polar Bears

10/10/2018

Zowel de heren als de dames van Polar Bears hebben hun wedstrijden winnend afgesloten. De vrouwen kwamen in actie voor het bekertoernooi. De berinnen, zelf vorig seizoen verliezend finalist, wonnen twee keer eenvoudig: 18-6 en 8-13 van ZPB uit Barendrecht.

De komende maanden zijn vooral een opwarmer voor de ploeg van coach Evangelos Doudesis. De volgende tegenstander in de beker komt uit een klasse lager, Het Y uit Amsterdam. Wat geen problemen mag opleveren. Daarna staan er slechts twee competitiewedstrijden op het programma, vanaf januari gaat het echt beginnen voor de ploeg.

De mannen wonnen hun tweede competitiewedstrijd dit seizoen. Na de eerdere, benauwde 10-9 overwinning van vorige week, was het opnieuw erg spannend. Vijftig seconden voor het eindsignaal wist Tom de Weerd de winnende treffer te scoren ten koste van ZVL uit Leiden. Komende zaterdag spelen de beren tegen promovendus ZV De Zaan. De Zaanse ploeg maakte tot nu toe een goede indruk in de competitie.

Foto: GunninkFotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com