Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Zegers Bouw en Hamu Automaterialen teamsponsors Polar Bears

29/09/2017

Hamu Automaterialen is ook komend seizoen teamsponsor van de waterpolovrouwen van Polar Bears. Daarnaast is de sponsorcommissie van de club erin geslaagd ook een nieuwe teamsponsor voor de mannen te vinden. Zegers Bouw heeft zich verbonden aan de kersverse winnaar van de Supercup. Dit werd donderdag jl. bekendgemaakt tijdens de aftrap van het nieuwe seizoen, waarbij de sponsors van Polar Bears volgens een aloude traditie gingen skûtsjesilen in Friesland.

De sponsorovereenkomsten met Hamu Automaterialen en Zegers Bouw maken deel uit van een nieuw sponsorplan van Polar Bears. Daarbij neemt de club haar sponsors – letterlijk en figuurlijk – mee op ‘reis’ naar 2021, het jaar dat Polar Bears 75 jaar bestaat. Maar ook het jaar waarin de vereniging financieel weer ‘Boven Jan’ wil zijn en met de dames en heren van Polar Bears graag Kampioen van Nederland wil worden. Als het even kan in een nieuw zwembad, vlakbij NS-station Ede-Wageningen. Exact op de plek waar Polar Bears op 17 juli 1946 werd opgericht en werd vernoemd naar Polar Bear Divisie die Ede een jaar eerder had bevrijd…Een prachtig en eeuwig eerbetoon aan de soldaten die hun leven hebben gewaagd (en een aantal ook gegeven) voor onze vrijheid.

Bij Polar Bears hechten we veel waarde aan onze naam, het ontstaan en de historie van de club in het algemeen. We kijken graag en vaak met trots en plezier terug op ons roemruchte verleden. Naar de prijzen die we hebben gewonnen, maar ook – en nog veel belangrijker – naar de vele vriendschappen die er bij of dankzij Polar Bears zijn ontstaan.

Maar…we kijken nog liever vooruit. Met 2021 als stip aan de horizon, waar we onze dromen (en die van onze spelers en speelsters) willen laten uitkomen. Dat doen we graag met samen onze sponsors. Want we kunnen onze ambities simpelweg alleen maar realiseren dankzij hun financiële bijdragen!

Uiteraard doen we daar ook iets voor terug! Los van de voldoening die het de sponsors hopelijk ook oplevert om een steentje bij te dragen aan de wederopstanding van ‘De sportieve trots van Ede’, gaan we de komende jaren weer verschillende leuke activiteiten organiseren voor en met onze sponsors. Het skûtsjesilen is daar een mooi voorbeeld van. Met de blik vooruit en op de toekomst gericht, maar óók met oog voor de historie werden er op en rond de Friese meren weer diverse oude contacten aangehaald en gelegd op weg naar mooie business-deals tussen onze sponsoren onderling.

Meer weten over sponsoring?
Mail naar sponsoring@polarbears.nl of bel: 06-51130659

 

 

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com