Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Zegers Bouw en Polar Bears bouwen verder aan de toekomst

25/01/2022

Polar Bears en Zegers Bouw, hoofdsponsor van de herenselectie van de Edese club, hebben onlangs de handtekeningen gezet onder de verlenging van het sponsorcontract. Zegers Bouw is sinds 2017 hoofdsponsor van Polar Bears en blijft dat tot de zomer van 2022.

“We zijn inderdaad al langer verbonden met elkaar. We begonnen als kleinere sponsor wat later is uitgebreid naar hoofdsponsor”, steekt Kevin Bijsterbosch, onder andere betrokken bij de marketing binnen Zegers Bouw, van wal. “Bij aanvang troffen we een hechte familieclub aan en dat is nog steeds zo. Een kring van betrokken mensen en mede-sponsoren waar we een klik mee voelen. We dragen de club dan ook een warm hart toe.”

Zegers Bouw heeft vestigingen in Ede, Arnhem, Doetinchem en Utrecht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het professioneel ontwikkelen, bouwen, onderhouden en transformeren van vastgoed voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Het werkgebied strekt zich uit over het midden en oosten van het land.

Ook Rob van de Blaak, technisch coördinator van de herenselectie, is in zijn nopjes met de verlenging. “We zijn erg blij dat we de samenwerking kunnen voortzetten. We zijn inmiddels toch al een tijd met elkaar verbonden en Zegers Bouw hoort er echt bij.”

Samen optrekken
“Zo hebben we samen kunnen optrekken met plannen voor een nieuw zwembad. Zegers Bouw en een andere sponsor van ons, Ross Watson Fysiotherapie Sports Performance, vonden elkaar in de verbouwing van zijn praktijk. Ook verbouwde Zegers Bouw een ‘Polar Bears-huis’ waar diverse selectiespelers wonen. Daar zijn we ze erg dankbaar voor en dus blij dat we aan elkaar verbonden blijven.”

Ook Johan Staring, directeur bij Zegers Bouw wijst op de betrokkenheid tussen Zegers Bouw en Polar Bears. “Ons uitgangspunt met sponsoring is dat we onze maatschappelijke betrokkenheid willen tonen. Onder meer door diverse sportclubs, in welke omvang of sport dan ook, te ondersteunen. Binnen ons bedrijf schenken we aandacht aan een familiare sfeer, de gezondheid van onze werknemers en omzien naar elkaar. Gezien de afgelopen tijd steeds belangrijker. We hebben veel werknemers uit Ede en omstreken, die zelf bij de sportclubs sporten of kinderen hebben die dat doen. Dat vinden we belangrijk om mede mogelijk te maken”.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com