Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Zegers Bouw teamsponsor Polar Bears Heren 1

29/11/2017

Zegers Bouw is al langer als sponsor verbonden aan Polar Bears, maar sinds kort is het bouwbedrijf ook teamsponsor van de herenselectie van de Edese Eredivisieclub. De directie van Zegers maakte onlangs kennis met de spelers en technische staf van Polar Bears en tevens werd de nieuwe wedstrijdkleding mét Zegers-logo uitgereikt.

De sponsorovereenkomst met Zegers Bouw maakt deel uit van een nieuw sponsorplan van Polar Bears. Daarbij neemt de club haar sponsors – letterlijk en figuurlijk – mee op ‘reis’ naar 2021, het jaar dat Polar Bears 75 jaar bestaat. Maar ook het jaar waarin de vereniging financieel weer ‘Boven Jan’ wil zijn en met de dames en heren van Polar Bears graag Kampioen van Nederland wil worden. Als het even kan in een nieuw zwembad, vlakbij NS-station Ede-Wageningen. Exact op de plek waar Polar Bears op 17 juli 1946 werd opgericht en werd vernoemd naar Polar Bear Divisie die Ede een jaar eerder had bevrijd…Een prachtig en eeuwig eerbetoon aan de soldaten die hun leven hebben gewaagd (en een aantal ook gegeven) voor onze vrijheid.

Zegers-directeur Evert Schipper: “Op weg naar het 75-jarig jubileum in 2021 zullen we ook binnen Zegers Bouw regelmatig aandacht besteden aan de rijke historie van Polar Bears en uiteraard de bijzondere ontstaansgeschiedenis. In het reguliere sponsorprogramma 2017-2021, waar wij ook in meedraaien, legt Polar Bears linken naar het verleden, maar óók naar het heden en de toekomst! Daarbij richt men zich nadrukkelijk op 2021, het jubileumjaar waarin we tevens twee landstitels – zowel voor de dames als de heren van Polar Bears – hopen te kunnen meevieren. Misschien tegen die tijd wel in een gloednieuw, mede door ons ontwikkeld zwembad op de plek waar Polar Bears ooit is opgericht…Hoe mooi rond kan een cirkel zijn?!”

“Met onze sponsorbijdrage willen wij uiteraard in eerste instantie de club Polar Bears in z’n totaliteit zo goed mogelijk ondersteunen. Van recreatiesport tot talentontwikkeling en topsport. En van de minipupillen tot de eerste teams die strijden om de landstitels. Daarnaast willen wij ook talentvolle waterpoloërs van Polar Bears op individuele basis (mede) helpen en ondersteunen in hun ontwikkeling op weg naar (Jong) Oranje met uiteindelijk deelname aan- en goud op de Olympische Spelen als ultieme doelstelling!” aldus Kevin Bijsterbosch, bij Zegers Bouw onder meer verantwoordelijk voor communicatie en marketing. “De meerwaarde van ons partnership zit ‘m – los van de tegenprestaties die Polar Bears ons levert – vooral in het feit dat we als sponsor jonge talentvolle topsporters (mede) in staat stellen hun Olympische- of maatschappelijke dromen waar te maken en dat we Polar Bears helpen te blijven strijden om de landstitels, zowel bij de jeugd als de eerste teams.”

Schipper tot slot: “Als sponsor dragen we dus een belangrijk steentje bij aan toekomstige successen van Polar Bears en zelfs indirect aan Olympische medailles van TeamNL. Maar ook om kinderen/jongeren te helpen het maximale uit hun talent te halen of zich – door middel van sport en het verenigingsleven – sociaal en maatschappelijk te ontwikkelen. Dus onze sponsorbijdrage is sowieso goed besteed! Los van de prestaties en ambities spreekt de informele, familiaire en vriendschappelijke sfeer binnen Polar Bears ons bijzonder aan. We zien wat dat dat betreft veel raakvlakken met Zegers Bouw, eveneens een sterk Edes ‘merk’ waar traditie en familie hoog in het vaandel staan…”

Zegers Bouw heeft vestigingen in Ede, Arnhem en Doetinchem en is actief in drie sectoren: bouwen, ontwikkelen en het beheren van gebouwen (service & onderhoud). Voor meer info: www.zegersbouw.nl

Foto: De Zegers-directeuren Evert Schipper en Johan Staring samen met Kevin Bijsterbosch (communicatie & marketing) en de herenselectie van Polar Bears in zwembad De Peppel, de thuishaven van de ‘Beren’. (Foto Gunnink Fotografie)

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com