Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Zwembaden opnieuw gesloten…..

19/12/2021

Beste leden,

Wat een veerkracht zien we binnen de club. Na het bericht van de avond lockdown zijn er met hulp van de Peppel mooie mogelijkheden benut om op andere tijden dan normaal te trainen.

Het nieuws van gisteren moet wellicht bij iedereen nog even een plek vinden, helaas betekent het opnieuw dat de zwembaddeuren zijn gesloten.

De eerste initiatieven hebben ons al weer bereikt. Wat zijn we trots op jullie.

Morgen zal het bestuur vergaderen over o.a. hoe we vorm kunnen geven aan sporten binnen de huidige maatregelen.

Hou de mail en social media in de gaten voor de volgende update over de nieuwe maatregelen en welke gevolgen dit heeft voor onze mooie zwemsporten.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com