Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

75 jaar Polar Bears

25/11/2020
Attentie! Hier volgt een lang bericht.
 
Op 9 juli 2021 bestaat Polar Bears 7️⃣5️⃣ jaar en dat willen we samen met alle betrokkenen bij onze mooie club vieren🥂.
 
In aanloop naar 9 juli worden er allerlei activiteiten georganiseerd, als opmaat naar het jubileumfeest op de derde van juli.
 
We zijn al gestart met het uitbrengen van een jubileumlijn, op 19 december gaan we oliebollen bakken (topactie van DG) en is er die maand ook een online bingo. Maar in april gaan we echt los!
 
Save the date!
 
Zaterdag 17 april – Opening jubileumjaar💚
Oorspronkelijk stond deze datum in 2020 op het programma als Vrijheidsfestival op het Kazerneterrein in Ede. Vanwege de coronapandemie werd deze uitgesteld. Voor komend jaar wordt er weer een programma samengesteld waarin Polar Bears vertegenwoordigd is.
 
In de avond wordt er in zwembad De Peppel een ‘Float-in-cinema’📽️ georganiseerd door de herenselectie. Waarbij je drijvend op je luchtbed naar een film kunt kijken.
 
Glossy
Ook zal dan de eenmalige Polar Bears-glossy te koop zijn. Heb je leuke ideeën voor artikelen? Wij horen het graag.
 
Zaterdag 24 april – Pubquiz⁉️
Dames 3 zorgt op de 24e van april voor een avond waar ze goed in zijn. Een duik in de Polar Bears-historie. Vragen over oud-trainers, oude zwembaden, gewonnen trofeeën🏆.Een perfecte opmaat naar het jubileum!
 
Zaterdag 15 mei – Auto’s wassen🚗!
Inmiddels ook een traditie. Auto’s wassen op het erf van Cees Busser in Bennekom. Laat je auto voordelig wassen door de jeugd van Polar Bears waarmee je een steentje aan het jubileumjaar kan bijdragen! Als kers op de taart verkopen onze kanjers van CJ daar versgebakken pannenkoeken🥞.
 
Zaterdag 22 mei – Synchroonactiviteit
De synchroonafdeling organiseert op deze zaterdag een activiteit. Later daarover meer!
 
Zaterdag 29 mei – Olympische spelen💦🤽‍♀️💪
Heren 5 is wat van plan, zij gaan ons verrassen met een waterolympiade.
 
Zaterdag 12 juni – Nachtestafette🏊🏻🏊‍♀️
Het jaar bestaat niet alleen uit quizzen, film kijken en door een ‘wasstraat’ rijden. Er moet ook geleverd worden. De damesselectie organiseert op 12 juni een nachtestafette. Baantjes zwemmen, de hele nacht. Daar kunnen zwemmers alleen maar blij😃 van worden.
 
Zaterdag 3 juli – Special game, boomzagen, reünie en jubileumfeest🎉🎈
De dag waar het allemaal om draait. Deze gehele dag staat in het teken van het jubileum.
 
We starten deze feestdag met een special game, later hierover meer! Ook zal het boek 60 jaar Polar Bears worden uitgebreid met de laatste vijftien jaar en op deze feestdag worden uitgebracht.
 
Op 7 oktober 2020 is de Polar Bears boom 🌳 omgezaagd. We gaan dus boomzagen op onze eigen boom…..
 
Reünie
Op een feestdag als dit willen we graag met oud Beren terugkijken op onze mooie historie.
 
Jubileumfeest🎇🍔🥖
We eindigen deze feestdag met een feest, en combineren dit met het feest der kampioenen🥇🥈🥉.
 
Zondag 4 juli – Vrijwilligerslunch
Ook Fit&Fun is druk aan het organiseren geslagen. Op deze dag organiseren ze een lunch voor de vrijwilligers die het hele jaar druk zijn om alles binnen onze club goed te organiseren. Voor de coaches, trainers, teammanagers, scheidsrechters, commissieleden, ga maar door! Om zo met z’n allen na te genieten van een gedenkwaardig jubileumjaar.
 
Wat kunnen we nog meer verwachten?
• De kledingcommissie heeft een speciale kledinglijn ontworpen, geheel in stijl van het jubileum. De artikelen zijn nu al te bestellen.
• Onze jongere beren 🧸willen ook hun steentje bijdragen, zij willen lege flessen inzamelen.
• Wie kent het boek: ‘Een levend monument, 60 jaar Polar Bears’. Tijd voor een update! Inmiddels is de club weer flinke hoofdstukken rijker.
• En er valt nog meer te lezen📚 in het jubileumjaar. Een glossy en een kalender🗓️.
• Daar moet op gedronken worden. De experts van Heren 4 broeden al maanden op een geheim recept en experimenteren met verschillende ingrediënten voor een unieke lijn aan speciale Polar Bears-bieren🍻!
https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com