Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

NK C-Jeugd: Polar Bears derde en vierde

23/05/2017

De jeugdteams van Polar Bears onder de vijftien jaar hebben afgelopen weekend één medaille weten te veroveren. De jongens wonnen de strijd om het brons met één doelpunt verschil van De Zijl. De meisjes verloren net de strijd om het brons van ZV de Zaan, ook met één doelpunt verschil.

De meisjes speelden op zaterdag in de poulefase eerst met 4-4 gelijk tegen De Ham en wonnen daarna met 7-5 van ZVL-Hawabo, wat genoeg was voor een plek in de halve finale. Daarin werd er met 5-3 verloren van de latere winnaar Widex GZC Donk. In de strijd om het brons kwam de ploeg net tekort voor een medaille, er werd met 6-5 van ZV de Zaan verloren.

Jongens C
De jongens openden zaterdag in Nijverdal sterk met een 10-15 winst op ZV de Zaan, de tweede wedstrijd werd met ruime cijfers verloren van Widex GZC Donk: 2-13. In de halve finale stond het tegenover gastheer en latere winnaar Het Ravijn, waarvan er met 15-6 verloren verloren werd.  In de strijd om een bronzen medaille rechtte het zijn rug en won de ploeg met 8-9 van De Zijl.

Daarmee is het medaille-aantal op twee plakken gekomen, na de eerdere zilveren medaille van o.13.

Resultaten meisjes

Zaterdag 20 mei:
De Ham – Polar Bears 4-4
Polar Bears – ZVL-Hawabo 7-5

Zondag 21 mei:
Widex GZC Donk – Polar Bears 5-3
ZV de Zaan – Polar Bears 6-5

Resultaten jongens

Zaterdag 20 mei:
ZV de Zaan – Polar Bears 10-15
Polar Bears – Widex GZC Donk 2-13

Zondag 21 mei:
Het Ravijn – Polar Bears 14-6
De Zijl – Polar Bears 8-9