Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

We mogen weer zwemmen!

13/05/2020

Zwemtrainingen weer van start

We gaan weer beginnen met zwemmen! Vanaf donderdag 14 mei mogen we weer zwemmen in de Peppel. Om het zwemmen mogelijk te maken zijn de de laatste dagen veel werkzaamheden verricht door de Peppel en de vereniging om alles klaar te maken. Voorwaarde is wel dat een ieder die aan de trainingen deel neemt de protocollen van het zwembad en vooral ook die van de vereniging goed doorleest. 

Binnen het zwembad is een hele eenrichtingsverkeer routing gemaakt. Ook is het de bedoeling dat je in je zwemkleding naar het zwembad komt, je voor de hoofdingang wacht (op gepaste afstand van elkaar) op de trainer of verantwoordelijke van Polar Bears. 

We gaan voor de leden >12 jaar voorlopig nog niet met ballen in het water. Het is ook ten strengste verboden om zelf een bal mee te nemen of om dit toch stiekem te doen. 

Houd je ook goed aan de 1,5 meter regel. Het is voor ons allen van belang dat we de regels en aanwijzingen van personeel en trainers respecteren en opvolgen. Het niet opvolgen van de regels heeft consequenties. 

Dus laten we met ons allen het zwemmen weer mogelijk maken en ons aan de regels houden. Lees de protocollen goed door. Vanaf donderdag 14 mei zijn de eerste teams welkom. Bekijk hier het trainingsschema tot en met eind mei.

Protocollen

Protocol verantwoord zwemmen Polar Bears
Looproute zwembad de Peppel
Protocol Zwembad de Peppel versie 1.2 (004)
Protocol Verantwoord Zwemmen-versie-1.1-08-05-2020
Reanimatieprotocol

Rooster

trainingstijden t/m eind mei

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com